torsdag 5 mars 2009

Lanthandel

Här är några bilder från ett inredningsjobb som finns just nu i Allt i hemmet. Det är en lanthandel utanför Ystad. Kul att göra jobb om, då jag ju ägt en lanthandel nära Ystad. Anna är helhetsterapeut och har inrett sitt hem efter hur färger på verkar oss. Mycket spännande. Basen är vitt grått och svart sedan har hon lagt till detaljer i olika färger! Anna menar att hemmet är en trygg plats för läkning och att utvecklas på. Därför är det viktigt att skapa en miljö som främjar det du strävar efter. Att skapa ett helande hem handlar inte om att ha det senaste och dyraste vad gäller trender! Det handlar om att väcka alla dina sinnen och ge plats åt glädje och kreativitet, att plocka fram din personliga färgskala som både ger dig inre ro men även utmanar dig en smula i din utveckling!
Vilken färg gillar du?
och vilken gillar du inte?

14 kommentarer:

Maria sa...

Vilket vackert hus!
Vilket roligt jobb du verkar ha som får fara runt och fota på olika ställen inomhus och utomhus!

Apropå mig pch ordning så har jag kvitton och annat som ska in i bokföringen på en list med klämmor på. Sätter in i pärm och bokför ca en gång i veckan...

Glädjekällan sa...

Monika
Inget ont om IKEA men det är roligt att se när någon skapat något eget.
Själv tycker jag om nästan alla färger...men väljer bort gult och lila.
Ha det gott
Birgitta

Fundera grönt sa...

Fint! Låter som ett kul jobb!

GISSA vilken färg jag gillar! :) Gillar dock fler färger... Lila gillar jag dock inte. Iallafall inte att ha på mig.
Ha det fint!
Nanna

Lotten sa...

Vilket fint hus! Jag gillar när basen är ljus.... annars gillar jag de flesta färger. Svart och lila använder jag inte så mycket...

Vilket drömjobb du har, förresten!

Kram Lotten

Eva Linnea/Häxor o Änglar sa...

Vilket härligt hem! Och fina foton förstås.
Min älsklingsfärg är blå.
Jag har ett rum i mitt hus som har blå väggar, annars är alla andra väggar ljust grå. Mitt sovrum går i vitt & blått och (nästan hela) övriga huset går i grått/vitt/svart. Accenter i blått.
Min inredning bloggar jag om på CinderELLA.

Vilken yogautbildning har du gått?

Kram

Lillebeth sa...

Spännande! Jag skrev en artikel om Färgterapi för ett antal år sedan. Då fick jag också pröva på. Den färg jag ville vila i var den riktigt smaragdgröna. Och sedan alla färger åt det lila hållet (min trädgård). Den färg jag fysiskt mådde illa av var en köttaktigt röd färg. Jag ska inte berätta för någon att jag har den färgen kvar i mitt sovrum. Hur dum får/kan man vara. Nu får jag faktiskt ta och måla om. Skäms på mig!

Vildängel sa...

Ja det är verkligen spännande med färger och hur de påverkar oss!
På en utbildning jag gick gjorde vi ett färgexperiment då vi alla klädde oss i en färg per dag för att uppleva hur de påverkade oss. så en dag var alla blå, en dag gröna osv. Det jobbigaste var när allt var orange då var vi flera som fick ont i huvudet och några blev påtagligt irritabla.

Jag instämmer med tidigare kommentarer - du verkar ha ett, eller snarare två fantastiska jobb! fotograf och yogalärare låter som en härlig kombination och helhet!

Engelska Villan sa...

Ja, det hemmet har jag sett :) Och jag såg att det var du som var fotograf, roligt tycker jag!!
Jag funderade på vilka färger jag inte gillar, men jag kan inte direkt komma på någon. Det handlar mer om mönster och i vilka kombinationer färgerna är, för mig. Neon väljer jag bort :)
Kram kram

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Härligt hem och härliga tankar...härliga möten, kan jag tänka mig.
Ha en riktigt skön helg,
Lydia

Engelska Villan sa...

Var ni på "Mestodifelojanen" förra veckan..!? :)
Kram Anna

Eva Linnea/Häxor o Änglar sa...

Jag var inne och kollade din yogakurs (hemsidan). Verkar också intressant. Hoppas vi aldrig slutar utvecklas!
Kram Eva Linnea

livetsomfamilj sa...

Vad vackert. Harmoniskt och stilla.

Anna Stilla sa...

Jag har läst det reportaget /prenumererar på Allt i Hemmet/. Jag tyckte om det hemmet, särskilt matplatsen.

Egentligen tycker jag väldigt mycket om blått och vitt. Jag känner mig alltid så ren när jag har kläderna i den här färgkombinationen på mig. Men för några år sedan gjorde jag en färgrevolt och började klä mig, inreda osv i grönt och brunt.

Bara för några dagar sedan tänkte jag att det får bli nog, jag är inte "jord". Jag är "vatten" och det spelar ingen roll vad jag gör, jag kommer inte ifrån det.

Kram
Anna

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社